Különleges Nakhla ízek

Milyen különleges Nakhla dohány ízek vannak? A leginkább népszerűek a Kardamom, Marguerita, Fahéj,  Earl Grey és a Chochomint – Csokimenta. Ezek az ízek csak a Nakhla márkából kaphatóak (jelen állás szerint) és igen népszerűek.
 
A Kardamom: Egy húsokhoz, főként sütéshez használt fűszer. Erős, jellegzetes íze van. Húsokhoz nagyon jó, ámbár vízipipa dohányban eléggé megosztja a közösséget. Van aki nagyon szereti, van aki kevésbé. Egy jól érezhető és markáns ízű, aromájú vízipipa dohány a Nakhla-tól.
 
A Fahéj avagy Cinnamon. Az egyik legerősebb ízű vízipipa dohány, amit valaha kóstoltam. Az illata is nagyon erős, de az íze annyira markáns, hogy szívás közben 9sszefolyik a nyál az ember szájába. Emellett még tömören édes is. Kevesen vannak akik egymagába eltudják szívni, legtöbben keveréshez használják mix-ekbe.
 
Csokimenta, Chocomint: Egy szintén jellegzetes ízű Nakhla termék. Kellemesen harmonizál a csokoládé (inkább kakaó) és a menta, még ha nem is hinné el az ember. Finom, jó arányban kevert dohány, sokak kedvence.
 
Marguerita és nem margaréta. Ez egy enyhén édes, gyümölcsös koktél, kis citromos beütéssel. Finom, jól eltalált dohány, de kevesen merik megkóstolni.
 
Earl Grey avagy fekete teás dohány. Az egyik legnépszerűbb íz a vízipipa fórum közösségében a Nakhla dohányok közül. Jellegzetes fekete tea ízű, mely jól kivehető. Nagyon jól keverhető citrommal, naranccsal vagy egyéb teákhoz használatos aromájú gyümölcsös ízzel.
 
Pisztáciás: A Fakhfakhina termékcsalád tagja. Pisztácia íze közepesen erős és egyedüli pisztáciás aroma a vízipipa dohányok terén.
 
Jázminos, virágos aromájú vízipipa dohány. Igazi különlegesség. Van aki kellemesen édes virágillatúnak / ízűnek mondja, van aki a WC frissítőhöz hasonlítja. Nekem személy szerint tetszett, egyszer érdemes kipróbálni.
 
Karamellás aromájú Nakhla. Ezzel is egyedüli a pipás dohány piacon az egyiptomi cég. Nincs erős íze, de azért kivehető az enyhe karamellás édeskés íz.